SLEUTELSERVICE

In onze schoenmakerij en sleutelservice te Nijmegen bieden wij u een zeer uitgebreide sleutelassortiment van de top 400 meest voorkomende cilindersleutels, binnen en buitendeursleutels.

Tevens zijn wij ook voorzien van een ruime keuze aan auto chip sleutels en transponder sleutels ingebouwd vanaf 1995 tot nu, dit systeem betreft de startonderbreker van de auto,ook voor certificaatsleutels bent u bij ons aan het goede adres, wij kunnen voor u de meeste certificaatsleutels bestellen.

Onze tip is, om er altijd een goede kopiesleutel in voorraad te hebben, dit voorkomt ergernis en hoge kosten wanneer u uw sleutel bent kwijtgeraakt of heeft afgebroken.

En wanneer u op goede voet staat met uw buren dan is het misschien verstandig om daar een kopie van uw huissleutel af te geven.

Dus wanneer u een sleutel nodig heeft voor uw huis of auto, brommer, scooter, fiets, caravan, boot of hangslot, loop dan gerust eens bij ons binnen en wellicht hebben wij een passende sleutel voor u, klaar terwijl u erop wacht.

Wij werken samen met “dag- & nachtservice LOCK-IT” / slotambulance het adres voor al uw problemen met sloten en beveiliging.

Nieuw: Lege afstandbediening behuizing voor uw autosleutels.