CHIP AUTOSLEUTELS

De transpondersleutel (immobiliser) is een sleutel waarin een elektronische transponder in de kop van de sleutel is ingebouwd. De transpondersleutel ook wel chipsleutel of elektronische sleutel genoemd, heeft naast de chip ook een mechanisch gedeelte welke de klavieren (of plaatjes) van het slot bedienen. 

De industrie heeft rond 1995 deze transpondersleuteltechnologie geïntroduceerd om het grote aantal diefstal van voertuigen af te remmen. Een gedeelte van deze diefstallen vond immers plaats omdat het verbreken van een contactslot wel erg gemakkelijk ging.

Voor een extra transpondersleutel moest de klant aanvankelijk (voor veel geld) naar de autodealer, maar wij kunnen dit inmiddels ook voor een groot aantal sleutels en aanmerkelijk lagere kosten realiseren. En als de sleutel op voorraad is dan kunt u hier uiteraard op wachten. Dit betekent dus de portier van de auto ermee openen en vervolgens te starten van de auto. Onze prijzen voor de chip autosleutel beginnen bij de extra lage prijs van 37.50 euro.

Om u nog beter van dienst te zijn kunt u onderstaande link aanklikken waardoor u kunt kijken op die site of wij u verder kunnen helpen. Vul het auto merk en type in en daarna kunt u kiezen voor een adres en u komt dan uit bij Schoenreparatie André uw sleutelservice in Nijmegen

Zoek hier uw sleutel die u wilt dupliceren >

Nieuw: Lege afstandbediening behuizing voor uw autosleutels.